top of page

TUOTANNOT

Tuotamme kaikki yritysten tarvitsemat videotuotannot kevyistä taltioinneista mainosvideoihin. Tuotantopalvelujen lisäksi tarjoamme ilmakuvausta ja valokuvausta.

MAINOS- JA BRÄNDIVIDEOT

Lyhyet mainosvideot ovat tehokas tapa nostaa brändisi näkyvyyttä. Brändivideoissa käytetään näyttävää visuaalista tarinankerrontaa, joka herätää voimakkaita tunteita. Dokumentaarilla voit kertoa yrityksen tarinan muistettavalla tavalla.

(mainoselokuva, dokumentaari, animaatiovideo)

Hintaluokka 4.000 - 8.000 euroa

ESITTELY- JA REFERENSSIVIDEOT 

Esittelyvideoilla voidaan esitellä palvelun parhaita puolia tai jakaa positiivisia asiakaskokemuksia. Videoita käytetään usein myynnin tukena sosiaalisen median alustoilla, kotisivuilla ja markkinointikampanjoissa. Esittelyvideot voivat vaikuttaa ostopäätöksiin merkittävällä tavalla.

(yritysesittelyvideo, tuote-esittelyvideo, referenssivideo, rekryvideo)

Hintaluokka 2.000 - 4.000 euroa

SOMEMAINOKSET- JA TAPAHTUMAVIDEOT

Lyhyet somemainokset on tehokas tapa saada näkyvyyttä esimerkiksi pienyrittäjille. Tapahtumavideot  voivat olla esimerkiksi seminaareja tai juhlia. Ne voidaan jakaa laajalle yleisölle tai livestriimata. Kevyttuotannot valmistuvat usein jo seuraavana päivänä käyttöön.

(somemainokset, opetusvideo, tapahtumavideo, podcast) 

Hintaluokka 1.000 - 2.000 euroa

KUVAUS- JA EDITOINTIPALVELUT

Tuotantopalvelujen lisäksi voit tilata meiltä erikseen kuvauspalvelun tai editoinnin. Kuvauspalveluun kuuluu kevyt kamera-, ääni- ja valokalusto. Teemme videokuvausten ohessa mielellämme henkilöstövalokuvausta ja tuotekuvauksia.

(videokuvaus, editointi, ilmakuvaus, valokuvaus)

Hintaluokka alk. 400-600 euroa / päivä

bottom of page